Joulukuu 2007
Kauppakamarin koulutus tarjoaa taas paljon

On aika kiittää kuluneesta vuodesta 2007. Kauppakamarin järjestämissä koulutuksissa kävi lähes 700 henkilöä mistä lämmin kiitos kuuluu teille.

Lue lisää

Kauppakamarin koulutus tarjoaa taas paljon

Keskuskauppakamarin huippuveroasiantuntijoiden vetämät Tilinpäätös- ja veropäivät saivat jälleen runsaasti osallistujia mukaan Oulussa, Ylivieskassa, Kuusamossa ja Kajaanissa.

Lue lisää

Mainos
Jaakko Okkonen: Talouskatsaus joulukuussa 2007

Vuoden aikana lisääntyivät arvailut USA:n talouden ja subprime lainojen aiheuttamista ongelmista pankeille ja sitä kautta maailman talouteen ja jopa tänne pohjan perukoille.

Lue lisää

Yrityssenssit tarjoaa yrityksille helpon, nopean ja edullisen tavan etsiä yhteistyökumppaneita

Jo kolmannet laajalla alueellisella yhteistyöllä järjestettävät kansainväliset Yrityssenssit järjestetään 13.2.2008 Torniossa. Kokemukset aikaisemmista tilaisuuksista Vuokatista (2006) ja Oulusta (2007) antavat luvan odottaa hyvää tapahtumaa myös Tornio-Haparandan osalta.

Lue lisää

Puheenjohtaja Taisto Riski: Väylät, elinkeinoelämälähtöiset hankkeet, kansainväliset yhteydet, osaamisen varmistaminen ja energiaomavaraisuus Oulun kauppakamarin strategian tavoitteina

Oulun kauppakamarin puheenjohtaja Taisto Riski piti kauppakamakarin syyskokouksessa puheen, jossa hän laajasti käsitteli kauppakamarin toimintaa.

Lue lisää

Oulun kauppakamarin hallitus 2008

Oulun kauppakamarin syyskokous on valinnut uuden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Taisto Riski.

Lue lisää

Interprise Murmansk-Pietari tuo tuloksia

Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamareiden 1.3.2007 alkanut hanke ”Interprise Murmansk-Pietari” on loppusuoralla. Toinen hankkeeseen sisältyvä suomalaisten ja venäläisten yritysten välisen yhteistyön lisäämiseen tähtäävä Interprise-tapahtuma järjestettiin Murmanskissa 23.11.2007.

Lue lisää

Mainos
Joulukuu 2007 yritysesittelyt

Pohjois-Pohjanmaan TE-keskus - Mahdollistavat työmarkkinat -hanke
Onko yritykselläsi tarvetta löytää motivoitunutta työvoimaa? Mietitkö, miten uuden työntekijän palkkaamisessa pitäisi lähteä liikkeelle tai mitä kaikkea sinun pitäisi ottaa huomioon uutta työntekijää palkatessasi?

Lue lisää

Ernst & Young Oy
Liikkeenjohdon ja taloushallinnon asiantuntijayritys Ernst & Young Oy on toiminut Oulussa vuodesta 1989 lähtien. Viime vuosina sen toiminta on ollut vahvassa kasvussa.

Lue lisää

Wasala Communications
Yritystiedotuksen kokemusta ja osaamista liiketoiminnan edistämiseen. Valitse asiantuntija. Saat myös tuloksia.

Lue lisää

Oulun seudun ammattikorkeakoulu - Tuulta purjeisiin Täydennyskoulutuksesta!
Täydennyskoulutusyksikkö on tarjonnut Oulun seudulla laaja-alaisia asiantuntijapalveluja jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää

Promitor - Promitor tuo parempaa työtä, työonnea ja tuottavuutta.
Promitor tarjoaa yrityksille turvallisuuskoulutusta ja valmennusta sekä henkilöstöpalveluja. Asiakas saa meiltä joko lisää työntekijöitä, koulutusta tai henkilökunnan valmennusta – helposti samasta paikasta. Asiakkainamme ovat teollisuus, rakennusyritykset, kunnat, kaupungit, erikoisurakoitsijat, ohjelmapalveluyritykset ja terveydenhuollon yritykset.

Lue lisää

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje