Kesäkuu 2007
Oulun kauppakamarin uutiskirje – uusi taloustiedon kanava

Tervetuloa lukemaan Oulun kauppakamarin sähköisen uutiskirjeen ensimmäistä numeroa! Uutiskirjeen tarkoituksena on monipuolistaa jäsentemme ja sidosryhmiemme tiedonsaantia sekä kauppakamarin asioista että yleensä elinkeinoelämään liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä. Sähköinen uutiskirje on nykyaikaa. Haluamme täydentää tiedottamistamme uusilla tehokkailla menetelmillä. Entiset hyväksikoetut paperiset julkaisut toki pidämme edelleen jäseniemme käytettävissä.

Lue lisää

Kauppakamarin jäsenmäärä 10%:n kasvussa, hallintoa kevennetään

Kuluneen vuoden alussa Oulun kauppakamarin jäsenmäärä on ollut tasaisen varmassa kasvussa ja saavuttaa juhannuksen alla 870 jäsenen määrän. Kevätkokous toukokuussa päätti hyväksyä sääntömuutoksen, jolla lähes 20 vuotta toiminut valtuuskunta jää historiaan. Syyskokous jo tekee päätökset vuodelle 2008 akselilla hallitus-yleinen kokous.

Lue lisää

Mainos
Kauppakamarin koulutustarjonta monipuolista

Tervehdys Kauppakamarista! Vilkas koulutuskevät on takana. Lämpimät kiitoksemme teille aktiivisesta osallistumisestanne siihen. On aika suunnata katseet kohti syksyä, vaikka lämmin ja aurinkoinen kesä onkin vielä edessä.

Lue lisää

Hankeneuvonta laajenee

Oulun kauppakamari tarjoaa uutena palvelunaan jäsenyrityksilleen yhteistyössä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa hankeneuvontapalvelua yritysten kehittämistoiminnan avuksi. Palveluna tarjotaan mm. EU- ja muun julkisen rahoituksen mahdollisuuksien neuvonta_ puhelimessa tai sähköpostilla.

Lue lisää

Mainos
Kesäkuun 2007 yritysesittelyt

Wasala Communications
Yritystiedotuksen kokemusta ja osaamista liiketoiminnan edistämiseen. Valitse asiantuntija. Saat myös tuloksia.

Lue lisää

Meranti - Siivouspalvelujen asiantuntija
Merantin toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita siivouspalveluita asiakas- ja työntekijälähtöisesti.

Lue lisää

RastorConsulting tarjoaa johdon ja omistajien neuvonantajana asiantuntijapalveluita maan kattavasti useilla eri toimialoilla.
Rastor Oy (www.rastor.fi) on suomalainen vuonna 1950 perustettu valmennus-, koulutus- sekä konsultointi- ja rahoituspalveluita tuottava riippumaton n. 80 asiantuntijan organisaatio.

Lue lisää

Pohjois-Pohjanmaan TE-keskus - Mahdollistavat työmarkkinat -hanke
Onko yritykselläsi tarvetta löytää motivoitunutta työvoimaa? Mietitkö, miten uuden työntekijän palkkaamisessa pitäisi lähteä liikkeelle tai mitä kaikkea sinun pitäisi ottaa huomioon uutta työntekijää palkatessasi?

Lue lisää

Draivi - yhteistyöllä osaavat ihmiset pysymään Oulun seudulla
Oulun seudulla on käynnistynyt vuoden alussa DRAIVI-työllisyysohjelma, jonka keskeisimpänä tavoitteena on osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen alueelle.

Lue lisää

Ernst & Young Oy
Liikkeenjohdon ja taloushallinnon asiantuntijayritys Ernst & Young Oy on toiminut Oulussa vuodesta 1989 lähtien. Viime vuosina sen toiminta on ollut vahvassa kasvussa.

Lue lisää

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje