Lokakuu 2007
Kauppakamarin palvelut

Oulun kauppakamari tarjoaa nyt myös hankeneuvontapalvelua

Oulun kauppakamari tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluita, joista yhtenä tärkeimpänä voidaan pitää yrityksille suunnattuja koulutus- ja seminaaritilaisuuksia. Niiden lisäksi tarjoamme muita palveluita, joista osa on maksuttomia ja osa maksullisia. Ohessa esittelemme muutamia palvelukokonaisuuksiamme.

Lakipalvelut

Oulun kauppakamari tarjoaa palvelunaan jäsenyrityksilleen yhteistyössä asianajotoimistojen kanssa lakipalveluneuvontaa. Asianajotoimistot tarjoavat veloituksetta Oulun kauppakamarin jäsenyrityksille puhelin- ja sähköpostineuvontaa oikeudellisissa kysymyksissä. Annettu neuvonta ei muodosta toimeksiantosopimusta, vaan palvelu muuttuu maksulliseksi vasta puhelin- tai sähköpostipalvelun jälkeen erikseen sopien. Yhteistyöasianajotoimistomme löydät tästä

Hankeneuvontapalvelut

Uutena palvelunaan Oulun kauppakamari tarjoaa jäsenyrityksilleen yhteistyössä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa hankeneuvontapalvelua yritysten kehittämistoiminnan avuksi. Jäsenyrityksillä on mahdollisuus saada puhelimitse tai sähköpostitse neuvontaa EU- ja muun julkisen rahoituksen mahdollisuuksista, rahoitushakemuksen tekemisen lähtökohdista sekä hankkeen raportoinnin ja kustannusseurannan lähtökohdista. Annettu neuvonta ei muodosta toimeksiantosopimusta, vaan palvelu muuttuu maksulliseksi puhelin- tai sähköpostipalvelun jälkeen erikseen sopien.

Kauppakamarin julkaisusarjat

Kauppakamarin julkaisutoiminnan avulla ammattiosaamisesi pysyy aina ajan tasalla. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti lainsäädännössä ja tulkintakäytännöissä tapahtuvia muutoksia ja päivittävät erityisesti kansioissa ja www.onlinekansiot.fi -palvelussa tietoja useita kertoja vuodessa.

Helsingin seudun kauppakamari ja Edita Publishing Oy julkaisevat yhteistyössä Kauppakamari -kirjasarjaa. Tuotteet ovat käytännönläheisiä teoksia, joista löydät tiedon ja avun päivittäiseen työhösi. Kauppakamarin jäsenenä saat kansioista ja kirjoista tuntuvan alennuksen.

Valikoimastamme löytyy kirjoja seuraavista aihealueista: johtamistaito, esimiestyö, henkilöstöhallinto, kansainvälistyminen, myynti, markkinointi ja viestintä, sihteerityö sekä yritysjuridiikka. Kirjojen lisäksi voit hankkia kauttamme taloushallinnon ja ulkomaankaupan kansioita sekä palkkakansioita.

Tarkemmat kuvaukset kirjoista ja kansioista sekä tilausohjeet löydät Helsingin seudun Kauppakamarin Verkkokaupasta.

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje