Helmikuu 2008
Hätälä Oy - kalasta puhtaasti parasta

Hätälä Oy aloitti toimintansa vuonna 1938 Oulun kauppatorilla, jossa nykyisen toimitusjohtajan Riku Isohätälän isoisä Juho myi kalaa ja omenaa. Torikaupasta yritys on kasvanut Suomen toiseksi suurimmaksi kalanjalostajaksi.

Pohjois-Euroopan moderneimmalta kalanjalostustehtaalta Oulun Kaakkurista lähtee vuosittain yli 5 miljoonaa kiloa kalatuotteita kaikkialle Suomeen, tehokkaina ja nopeina kylmäkuljetuksina. Myynnistä 2/3 suuntautuu vähittäiskauppasektorille ja loput 1/3 suurkeittiö- ja HoReCa-sektorille. Vuonna 2007 Hätälän liikevaihto oli 17,4 miljoonaa euroa.

Hätälän KalaCàrte-tuotemerkin alta löytyy monipuolinen valikoima korkealuokkaista koti- ja ulkomaista tuorekalaa sekä kalafileitä kiireettömiin ruokahetkiin ja juhlapöytään. Kalavalmis-tuotteet puolestaan tarjoavat helpon ja nopean tavan nauttia terveellistä kalaruokaa arkenakin.

- kuva2_mod.jpg

 

Hätälä Oy on dynaaminen pohjoissuomalainen yritys, joka panostaa voimakkaasti tulevaisuuteen innovatiivisella tuotekehitystyöllä sekä investoinneilla uusimpaan tuotantoteknologiaan. Liiketoiminnan perustana ovat kuitenkin perheyrityksen perinteiset arvot, kuten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä oman henkilöstön arvostus.

Hätälä Oy:ssä työskentelee päätoimisesti 50 henkilöä, ja välillisesti yritys työllistää 200 kalastajaa ja kalankasvattajaa sekä kymmenittäin kuljetusliikkeiden ja muiden yhteistyökumppanien työntekijöitä.

- kuva3_mod.jpg

- kuva4_mod.jpg

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje