Huhtikuu 2008
Netplaza Oy

POHJOIS-SUOMEN OMA INTERNETOPERAATTORI

Netplaza Oy:n nopeita internetyhteyksiä sekä WWW- ja sähköpostipalveluita käyttää jo yli 300 yritystä Pohjois-Suomessa ja kauempanakin. Avainhenkilöidensä omistama yhtiö tunnetaan erityisen asiantuntevasta ja helposti tavoitettavasta asiakastuesta.

Menestyksen taustalla vahva osaaminen
Netplaza Oy on perustettu jo vuonna 1996 ja se on yksi Suomen pisimpään toimineista internetoperaattoreista. Yhtiön menestyksen takana on nopea reagointi asiakkaiden tukipyyntöihin ja rautainen asiantuntemus. Sähköposteihin vastataan yleensä työpäivän kuluessa, usein nopeamminkin.

Netplazan toimitusjohtaja Panu Korvan mukaan asiakkaat arvostavat sitä, että pitkienkin aikojen päästä yhteyttä otettaessa asiakastuessa vastaa tuttu henkilö, joka tuntee asiakkaan tilanteen. - Kaikki avainhenkilömme ovat korkeasti koulutettuja ja heillä on yli 10 vuoden kokemus internetoperaattoritoiminnassa, Korva kertoo. - Itseni lisäksi toiminnassa on yhä mukana yhtiön perustajina jo olleet Antti Alasalmi ja Heikki Kortti. Myös Jukka-Pekka Laulajainen on varmasti tullut asiakkaillemme tutuksi vuosien saatossa.

Internetyhteyksissä on eroja
Netplaza operoi Oulun suurimmilla keskusalueilla omassa alueverkossaan. Tämä tarkoittaa sitä, että verkko, tietoliikennelaitteet ja palvelimet ovat automaattisessa verkonvalvonnassa ympäri vuorokauden. - Käytännössä havaitsemme mahdolliset viat ja voimme ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin jo ennen asiakkaan yhteydenottoa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Antti Alasalmi. - Tämä on vahvuus, joka erottaa Netplazan useista muista alalla toimivista operaattoreista, Alasalmi jatkaa.

Netplazan käyttämät laitteet on suunniteltu erityisesti operaattorikäyttöön, joten niiden luotettavuus on huippuluokkaa ja vakavat vikatilanteet harvinaisia. Runkoverkkoyhteydet Oulusta maailmalle on kahdennettu, joten toisen mahdollisesti vikaantuessa yhteydet toimivat edelleen toista kautta.
Netplazan runkoverkkotoimittajia ovat Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvat teleoperaattorit TDC ja Telenor.

Netplaza on suurin panOULU-yritysliittymien toimittaja
Netplaza on tällä hetkellä ainoa oululainen internetoperaattori. Yhtiö on aktiivisesti mukana Oulun kaupungin ja Oulun yliopiston panOULU-tiimin kanssa yrityksille suunnatun panOULU-palvelun tuotteistamisessa. Netplazan langattoman verkon tukiasemapaikat liitettiin osaksi panOULUverkkoa
kesällä 2006. Toimitettujen panOULU-yritysliittymien määrällä mitattuna Netplaza on markkinajohtaja.

- Haluamme omalta osaltamme myötävaikuttaa siihen, että nopeat internetyhteydet olisivat helposti kaikkien oululaisten yritysten saavutettavissa, Panu Korva toteaa.

Netplaza Oy lyhyesti

  • Perustettu v. 1996, nykyään ainoa oululainen ja pohjoissuomalainen internetoperaattori
  • Kokeneiden avainhenkilöiden ja työntekijöiden omistama
  • Oma alueverkko Oulussa, omat tietoliikennelaitteet ja palvelinkalusto
  • Tuotteisiin ja palveluihin sisältyvät mm.
    • Yritysten internetliittymät
    • WWW-hotellit
    • Sähköpostipalvelut
    • Domain-palvelut (verkkotunnusten ylläpito)

Yhteystiedot
Netplaza Oy
Puh. (08) 556 6056
Fax. (08) 540 9029
http://www.netplaza.fi
info@netplaza.fi

Käyntiosoite:
Netplaza Oy
Isokatu 35, 4. krs
90100 Oulu

Postiosoite:
Netplaza Oy
PL 483
90101 Oulu

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje