Kesäkuu 2008
Kansainvälinen mediakonferenssi Oulussa elokuussa

Oulussa järjestetään kansainvälinen mediakonferenssi 27.-28. elokuuta 2008. Aiheena ovat langattoman teknologian innovaatiot. Konferenssi on kolmiosainen. Ulkomaisia toimittajia saapuu Ouluun kuuntelemaan yritysten esityksiä ja toisaalta konferenssi toteutetaan myös Internetin kautta siten, että aineisto julkaistaan erillisellä Oulu International Media Tour -sivustolla sekä kolmanneksi materiaali jaetaan sähköisesti laajasti alasta kiinnostuneelle medialle maailmassa. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan.

Konferenssin tavoitteena on tukea yritysten myyntiä lisäämällä yrityksen ja sen tuotteiden tunnettuutta. Yrityksille avautuu hankkeen seurauksena uusia kanavia, joita se käyttää hyväksi myynnissään. Myös Oulun kaupungin ja Oulu Innovation Oy:n puolesta tuodaan näkyvästi esiin oululaista osaamista ja alueen tarjoamia mahdollisuuksia.

Konferenssin toteuttaa kokenut viestinnän ammattilainen Wasala Communications. Yritys on järjestänyt viime vuosina useita kansainvälisiä lehdistövierailuja Ouluun, minkä seurauksena Oulussa on vieraillut kymmeniä tekologia-alan ja talousalan toimittajia USA:sta, UK:sta, Saksasta, Ranskasta, Italiasta, Puolasta ja Venäjältä.
Tulokset ovat olleet hyviä ja poikineet useita jatko-kontakteja.

Yritykset voivat tiedustella osallistumismahdollisuutta Paavo Vasalalta, p. 0500 586737, paavo.vasala@wasala.fi

Tässä muutamia esimerkkejä aiempien vierailujen tuloksista.

Genetic Engineering & Biotechnology News, USA
EETimes, USA
RCRWirelessNews,USA

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje