Syyskuu 2008
HOLIDAY INN OULU - tuulahdus kansainvälisyyttä ja paikallishistoriaa

Maailman pohjoisin Holiday Inn hotelli Oulussa tarjoaa monipuolisen kirjon kansainvälisiä palveluja aivan Oulun keskustassa, Ainolan puiston ja tuomiokirkon vieressä. Hotellissa on 153 yksilöllisesti suunniteltua huonetta, sviitti sekä mannermainen sisäpiha. Suojellun Ynninkulman empirerakennuksen kartanomiljöö ja hotellin kellarikabinetit kuiskivat Oulun historiaa.

Ynninkulman, ainakin 1600-luvulle ulottuvat historiatiedot, arvovaltaiset asukkaat ja sijainti Oulun arvostetuimmalla alueella ovat tehneet korttelista oululaisten 'kansallisomaisuutta'. Ynninkulman empirerakennuksen arvokkaimmat osat säilyivät läpi purkuintoisten 1960- ja 70-lukujen ja näin osa Oulun kulttuurihistoriaa saatiin talteen. Oululaisten taruperinteen suosituimpiin kuuluva kertomus tietää salakäytävän kulkevan tai ainakin kulkeneen Oulun linnasta Ynnin tontin vanhimman osan kivijalkaan.

Holiday Inn Oulu on suosittu kokoushotelli. Hotellin 11 valoisaa ja muunneltavaa kokoustilaa sopivat 10-250 hengen tilaisuuksille. Vanhan osan Kuvernööri sekä erikoiset kabinetti- ja aulatilamme Ynni, Holvi, Kappeli ja Lobby ovat kokous- ja yritysasiakkaidemme suosiossa. Hotellin viinikellarissa voidaan järjestää vaikka mieleenpainuvia viininmaisteluiltoja. Monipuolisten kokoustilojen lisäksi asiakkailla on käytössä ajanmukaiset kokousvälineet, herkulliset ateriat sekä ystävällinen palvelu. Hotelli- ja kokousvieraat voivat myös virkistäytyä ja rentoutua hotellin sauna- ja allas-osastolla.

BRASSERIE & BAR BOTNIA on loistava valinta ruokailuun, tulit sitten kahdestaan, perheen kanssa tai isommallakin joukolla. Ravintola ja sen yhteydessä toimiva baari sijaitsevat hotellin mannermaisella sisäpihalla. Holiday Inn Oulu soveltuu pienten kokouksien ja isojen kongressien pitopaikaksi sekä illanviettojen, perhejuhlien tai tunnelmallisten tapahtumien järjestämiseen.

Tervetuloa maistamaan ravintolan buffet-lounasta arkisin kello 11-14 tai buffet-päivällistä maanantaista lauantaihin kello 18-21.30. Varaukset suoraan hotellista puh. (08) 883 9111 tai email; HYPERLINK "mailto:oulu.holidayinn@restel.fi" oulu.holidayinn@restel.fi.
Tutustu hotellin virtuaaliseen esittelyyn www.restel.fi/holidayinn. Holiday Inn Oulu, Kirkkokatu 3.Holiday Inn Oulu pähkinänkuoressa:

  • 154 huonetta. 6 Executive huonetta. Huoneita omalla saunalla tai poreammeella.
  • Huonekohtainen ilmastointi
  • Sisäpiha
  • Brasserie Botnia & Lobby bar
  • 4 saunaa • Uima-allas ja poreallas
  • Autotalli
    Business palvelut:
  • Business Corner
  • Kokoustiloja 11, 10-250 henkilölle

Palkittu Holiday Inn Oulu
IHG (Intercontinental Hotels Group) jakoi huhtikuussa 2008 tunnustuksia vuoden 2007 parhaille hotelleilleen. Holiday Inn Oululle myönnettiin '2007 Quality Excellence Award' -palkinto. IHG:n palkitsemat hotellit on valittu EMEA alueen yli 600 hotellin joukosta. Quality Excellence" -palkinto myönnetään hotelleille, jotka ovat saavuttaneet parhaat pisteet IHG:n asiakastyytyväisyyttä mittaavan järjestelmän asiakaspalautteiden perusteella.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka operoi seitsemää Holiday Inn hotellia sekä Crowne Plaza Helsinkiä. IHG (InterContinental Hotels Group) on maailman laajin hotellialan yritys, jolla on lähes 4000 hotellia miltei 100 maassa. Huoneita IHG:n hotelleissa on kaikkiaan yli 585.000.

Holiday In Oulu

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje