Syyskuu 2008
Oulun Aikuiskoulutuskeskus työelämän palveluksessa



Oulun Aikuiskoulutuskeskus toimii nopeasti ja joustavasti työelämän tarpeisiin. Yhteistyökumppaneitamme ovat niin pienet kuin suuret yritykset, kunnat ja kaupungit, järjestöt ja yhdistykset. Tarjoamme tutkintotavoitteista koulutusta ja lyhytkestoista henkilöstökoulutusta sekä erilaisia palveluja.

Tutkintotavoitteinen koulutus

Aikuisten näyttötutkinnot - perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot - ovat toimintamme ydin. OAKK:lla on n. 50 eri näyttötutkintomahdollisuutta. Pääasialliset ammatilliset osaamisalueemme ovat:

Maarakennus, metalli, puhdistuspalvelut, rakennus, ravintola, sosiaali- ja terveys, sähkö (elektroniikka), talotekniikka, turvallisuus, logistiikka.

Muu koulutus

Lyhytkestoinen täydennyskoulutus motivoi ja kehittää henkilöstöä. OAKK järjestää kymmenellä eri alalla ammatillisia tutkintoja, joiden aihepiireistä voi räätälöidä myös täsmäkoulutusta työyhteisöjen tarpeisiin. Tietoiskuista pitkäkestoisempaan kehittämiseen.

Ammatillisen osaamisen lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi tietotekniikkaan, myyntiin, markkinointiin tai yrityksen talouteen liittyvää koulutusta. Voimme järjestää myös kielikoulutusta - esim. englanti, ruotsi tai suomea työyhteisössäsi työskenteleville ulkomaalaisille.

Suosittuja ovat myös ympäri vuoden pyörivät hygienia-, järjestyksenvalvoja-, tulityö-, työturvallisuus- sekä tieturvakoulutukset.

Katso alkavat koulutukset www-sivuiltamme

Projektitoiminta

Koulutusta ja kehittämistä tarjoamme myös projektien avulla. Useimmiten projekteja rahoitetaan EU:n rakennerahastoista. Tietoa meneillään olevista projekteista löydät www-sivuiltamme.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista ja tarvittaessa teemme räätälöidyn tarjouksen työyhteisöllesi. Tai jos sinulla on projekti-idea tai kaipaat asiantuntijaa/partneria projektiisi - olemme puhelinsoiton/sähköpostin päässä!

Koulutuspäällikkö Tuuli Lähteenmäki (puh. 044 703 7750)
Koulutuspäällikkö Eeva-Leena Ronkainen (puh. 044 703 7857)
Markkinointipäällikkö Sari Hyrkäs (puh. 044 703 7714)

Sähköposti: etunimi.sukunimi@oakk.fi

Muut palvelut

  • Ravintola Hilikku (Kasarmintie 8h)

    Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen opetusravintola Hilikku palveluksessasi historiallisessa Åströmin tehdasmiljöössä.

    Hilikussa:

    • arkisin maittava lounas joko itsepalvelupuolella (lounaslista www-sivuilla) tai runsaasta noutopöydästä
    • viihtyisät tilat
      • kokouksiin
      • seminaareihin
      • juhliin
  • Villa Hannala

    Hietasaaressa sijaitseva upea pitsihuvila Villa Hannala on entisöity. Kesän kynnyksellä 2008 Hannala avautuu yleisölle kahvilana sekä kokoustilana.

    Hilikun myyntipalvelu:
    puh. 08 - 558 47766, hilikku@oakk.fi
  • Metallin koneistamo
    Metallipuolella tarjoamme yrityksille mahdollisuuden mm. tuoteideoiden testaamiseen. Lisäksi OAKK on mukana huippumodernissa tarkkuusmekaniikan opetus- ja valmistuskeskus Oulu PMC:ssä, jonka konekantaa yritykset voivat hyödyntää.
    Lisätiedot: Martti Hautamäki (puh. 044 703 7708)

  • Hierojaklinikka (Kirkkokatu 49)
    Hierojan ammattitutkinto-opiskelijat sekä koulutettu hierojamme tarjoavat hierontapalveluja sekä opastusta omaehtoiseen liikkumiseen sekä työyhteisöille että yksityisille.
    Ajanvaraus:
    puh. 08 - 530 5846

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje