Huhtikuu 2009
Yritykset haastetaan Puhtaasti liikkeelle -kilpailuun

Pohjois-Pohjanmaalla toimivat yritykset ja työpaikat haastetaan mukaan osallistumaan vuoden 2009 ympäristötietoisuus-kampanjaan Puhtaasti liikkeelle työpaikkaliikkumisen merkeissä.

Lue lisää

Vientinyrkki.fi kokoaa vientiosaajat Oulun läänissä

Oulun kauppakamari on vahvasti mukana uudessa Vientinyrkki.fi nettisivustossa, jossa esitellään kootusti alueen vientiosaajat. Myös messut ja vientiin liittyvät tapahtumat listataan. Hankkeen tavoitteena on vauhdittaa alueen yritysten vientikauppaa. Oulun kauppakamarin alueella on vain reilu sata firmaa, jotka harjoittavat vientiä.

Lue lisää

Mainos
Kauppakamari kouluttaa - valtatie yrityksesi menestykseen!

Yrityksen taloudellinen seuranta 26.5.2009 klo 9-16

Koulutustilaisuus keskittyy yrityksen taloudellisen seurannan keskeisimpiin asioihin. Tilaisuudessa käsitellään yrityksen päätöksenteon tueksi tarvittavan kirjanpidon raportoinnin ja budjettiseurannan järjestämistä mahdollisimman tehokkaasti. Koulutuksessa käydään läpi myös tilipäätössuunnittelun keskeisemmät kysymykset ja selvitetään mitä johtopäätöksiä yrityksen kannattavuudesta, maksuvalmiudesta ja vakavaraisuudesta voidaan tilinpäätöksestä laskettavien tunnuslukujen perusteella tehdä.

Lue lisää

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje