Kesäkuu 2009
Ilmoittaudu Vientinyrkin osaajaksi

 

Oulun Kauppakamari on päättänyt perustaa tämän nettiportaalin www.vientinyrkki.fi, johon vientiosaajat voivat ilmoittautua mukaan. Sivustolle kerätään potentiaaliset vientiosaajat sekä vientiin liittyvät projektit ja kansainväliset messut Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta. Tavoitteena on aktivoida vientitoimintaa ja alentaa kynnystä viennin käynnistämiseen. Vientinyrkin toiminnan menestys riippuu siitä, miten hyvin yritykset ottavat toiminnan vastaan!

Toivottavasti sivustomme osaltaan madaltaa kynnystä vientiin.Pohjois-Pohjanmaan liitto, Oulun kauppakamari ja Ouluseutu Yrityspalvelut ovat yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun seudullisten elinkeino-organisaatioiden kanssa lähteneet rakentamaan tiiviimpää yhteistyötä viennin edistämiseksi alueillamme. Palvelu on siten tarkoitettu kaikille Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueella toimiville yrityksille, joita vienti kiinnostaa.

Vientinyrkin toimintaperiaate on, että toimeksiannot ovat yrityksen ja asiantuntijoiden välisiä. Otamme mielellämme vastaan käyttökokemuksianne ja kehittämisehdotuksianne.

 

www.vientinyrkki.fi

« Takaisin

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje