Joulukuu 2008

 

Oulun kauppakamari toivottaa
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Kiitos kuluneesta vuodesta 2008!

On aika kiittää kuluneesta vuodesta 2008!. Kauppakamarin järjestämissä koulutuksissa kävi lähes 800 henkilöä mistä lämmin kiitos kuuluu teille. Tilinpäätös- ja veropäivät saivat jälleen runsaasti osallistujia mukaan Oulussa, Ylivieskassa, Kuusamossa ja Kajaanissa. Myös HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) -koulutus on vakiinnuttanut asemansa Kauppakamarin monipuolisessa ja laadukkaassa koulutustarjonnassa.

Lue lisää

Oulun kauppakamarilla vilkas loppusyksy

Oulun kauppakamarin syksy on ollut vilkas. Tapahtumia on ollut useita eri puolilla toiminta-aluetta. Seuraavassa kuvia toimikuntien kokouksista ja aluekokouksista.

Lue lisää

Mainos
Venäläinen harjoittelija kirjoittaa olostaan kauppakamarilla

Oulun kauppakamarilla ja Barents Group Oy:llä toimi harjoittelijana 29.9. - 28.11.2008 arkangelilainen Valeria Antipina.

Lue lisää

Pentti Ilmasti Oulun kauppakamarin puheenjohtajaksi

Oulun kauppakamarin nykyinen puheenjohtaja Taisto Riski päättää oman kautensa ennakolta sovitusti ja uutena puheenjohtaja aloittaa Oulun kauppakamarin ensimmäisenä varapuheenjohtajana toiminut paikallisjohtaja Pentti Ilmasti Stora Ensolta. Valinnasta päätti syyskokous 27.11.2008.

Lue lisää

Jaakko Okkonen: Liikennehankkeet ensi vuoden päätavoitteena

Oulun kauppakamari on asettanut toiminnan tavoitteiksi vuoteen 2010 mennessä vauhdittaa infrastruktuuri-investointeja liikenteen eri väylämuodoissa, energiatuotannossa sekä tietoliikenteen kehittymisessä. Vuoden 2009 toiminnassa prioriteettilistalla kärjessä ovat Kokkola-Ylivieska kaksoisraiteen toteutumisen varmistaminen sekä laajempi kaksoisraidevaikuttaminen, Oulun lentoaseman kehittymisen varmistaminen liikematkojen ja myös matkailualan näkökulmista sekä energiainvestointipäätöksiin vaikuttaminen niiden saamiseksi Pohjois-Pohjanmaalle.

Lue lisää

Qprojects sai Lontossa laatupalkinnon

Suomalainen ohjelmistoyritys Qprojects Oy on vastaanottanut merkittävän kansainvälisen laatupalkinnon Lontoossa
Guoman Tower Hotellissa järjestetyssä palkintojenjakotilaisuudessa 24.11.2008. Business Initiative Directions organisaation puolesta International Quality Crown Gold Level laatupalkinnon luovutti Jose E. Prieto, President of BID. Palkinnon vastaanotti Qprojects Oy puolesta toimitusjohtaja Mauri Lammassaari.

Lue lisää

Mainos
Joulukuu 2008 yritysesittelyt

Oulun Aikuiskoulutuskeskus työelämän palveluksessa
Oulun Aikuiskoulutuskeskus -

Lue lisää

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje