Kesäkuu 2008
Oulun kauppakamarilla 90-vuotisjuhla

Oulun kauppakamari juhlii 90-vuotista taivaltaan monella eri tavoin. Oulun kauppakamarin perustamiskokous pidettiin 28.6.1918 ja tavoitteena oli elinkeinoelämän yhteisten asioiden edistäminen. Nykyään Suomessakin kauppakamareista on olemassa oma lakinsa, jossa sen tehtävät on määritetty.

Lue lisää

ICT-ala uskoo suhdanteiden vakauteen

ICT-ala odottaa suhdannekehityksen jatkuvan vakaana. Alan yrityksistä 30 prosenttia odottaa suhdanteiden paranevan, 54 prosenttia suhdannetilanteen pysyvän ennallaan ja 16 prosenttia ilmoittaa suhdanteiden heikkenevän. Suhdanneodotukset ovat myönteisimmät Satakunnassa ja Keski-Suomessa, heikoimmat pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Oulun seuduilla. Suhdanneodotukset heikkenevät yrityskoon kasvaessa. Suurista, yli 250 henkilöä työllistävistä yrityksistä 40 prosenttia odottaa suhdanteiden heikkenevän ja vain 12 prosenttia suhdanteiden paranevan.

Lue lisää

Mainos
Kauppakamarin osastolla automaalauksen maailmanmestari

Oulun Suurmessuilla 6.-10.8.2008 Oulun kauppakamari esiintyy osastollaan yhteistyössä Oulun seudun ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän kanssa ja Taitaja 2010-projektin kanssa. Osastolla tekevät työnäytöksiä mm. automaalauksen Skills maailmanmestari Taneli Sarajärvi sekä hoitoalan opiskelijat. Yhteistyön kautta halutaan nostaa esille kätten taitojen merkitystä myös elinkeinoelämän eri aloilla.

Lue lisää

Kansainvälinen mediakonferenssi Oulussa elokuussa

Oulussa järjestetään kansainvälinen mediakonferenssi 27.-28. elokuuta 2008. Aiheena ovat langattoman teknologian innovaatiot. Konferenssi on kolmiosainen. Ulkomaisia toimittajia saapuu Ouluun kuuntelemaan yritysten esityksiä ja toisaalta konferenssi toteutetaan myös Internetin kautta siten, että aineisto julkaistaan erillisellä Oulu International Media Tour -sivustolla sekä kolmanneksi materiaali jaetaan sähköisesti laajasti alasta kiinnostuneelle medialle maailmassa. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan.

Lue lisää

Kauppakamari isännöi 6.8. Oulun suurmessuilla

Oulun kauppakamarilla on 6.8. isäntäpäivä Oulun Suurmessuilla, jolloin pidetän yritysjohtajapaneeli ”kätten taidot” teemasta. Mukana Keskuskauppakamarin tj. Kari Jalas, johtaja Kari Juntunen/Osekk, tehtaanjohtaja Juha Kangastalo/Kemira Oyj, johtaja Juha Ala-Mursula/Nokia Siemens Networks, aluejohtaja Juhani Rastas/NCC-Rakennus Oy, hotellinjohtaja Tiina Jytilä/Scandic Oulu, kauppaneuvos Matti Pörhö/Pörhö. Paneelikeskustelun johtaa MEP Pia-Noora Kauppi.

Lue lisää

Kesäkuu 2008 yritysesittelyt

Comreal Oy
Comreal Oy on yksityinen, lääninhallituksen hyväksymä, laillistettu kiinteistönvälitysliike.

Lue lisää

Hätälä Oy - kalasta puhtaasti parasta
Täyden palvelun kalatalo Hätälä Oy on tarjonnut maukkaita hetkiä kaikille kalaruoan ystäville jo 70 vuotta...

Lue lisää

Wasala Communications
Yritystiedotuksen kokemusta ja osaamista liiketoiminnan edistämiseen. Valitse asiantuntija. Saat myös tuloksia.

Lue lisää

Oulun

kauppakamarin

sähköinen uutiskirje